Kolmasvaltakunta

 1. Natsi-Saksa – Wikipedia

  fi.wikipedia.org/wiki/Natsi-Saksa

  Nimitys ”kolmas valtakunta” (saks. Drittes Reich ) korosti kansallissosialistien tapaa ajatella propagandassaan oman hallintonsa olevan ”ensimmäisen valtakunnan” eli Pyhän saksalais-roomalaisen keisarikunnan ja ”toisen valtakunnan” eli vuonna 1871 lukuisista Saksan valtioista muodostetun Saksan keisarikunnan jatkumoa.

  •  633 786 (1939) km²
  •  Berliini
 2. Kolmas Valtakunta | historianet.fi

  historianet.fi/sota/toinen-maailmansota/kolmas-valtakunta

  Kolmas Valtakunta Hitler tilasi Kolmannelle valtakunnalle kansanauton. 7 minuuttia Hitler tilasi Kolmannelle valtakunnalle kansanauton.

 3. 1/4. 1933-35 Adolf Hitler astui valtaan tammikuussa 1933 ja hänen valtakautensa päättyi vasta toukokuussa 1945. Natsi-Saksan kolmas valtakunta kesti 12 vuotta, 3 kuukautta and 9 päivää. Kolmas valtakunta alkoi suurin toivein mutta päättyi sotaan, jonka aikana kuoli yli 50 miljoonaa ihmistä. Ohjelman tiedot.

 4. Kolmas valtakunta : Uusi historia ( Michael Burleigh) |...

  www.kirjavinkit.fi/arvostelut/kolmas-valtakunta-uusi-historia

  Mutta lukulistallani oli tämä vuonna 2000 julkaistu Michael Burleighin Kolmas valtakunta : Uusi historia. Tarkoitukseni oli päivittää tietoni alkuperäisistä natseista, erityisesti heidän perustamastaan valtiosta. Miten se käytännössä toimi? Ideologia on yksi asia ja toinen on se, miten se pantiin käytäntöön.

 5. Valtakunta - Johdanto

  www.valtakunta.eu/johdanto.shtml

  Valtakunta - Johdanto. Kolmas Valtakunta on selvinnyt maailmansodasta voittajana ja järjestänyt Euroopan taloudelliset ja poliittiset olot oman mallinsa mukaisiksi. Uusi Eurooppa, itsenäisten kansallis-valtioiden unioni muodostaa yhtenäisen Valtakunnan markkaan sidotun talousalueen.

 6. Kolmas valtakunta 1933 - 1945. Sarjan tiedot; Hyppää sisältöön; Kaikki TV-ohjelmat A-Ö; Kaikki radio-ohjelmat A-Ö

 7. Kolmas valtakunta väreissä - Riemurasia

  www.riemurasia.net/kuva/Kolmas-valtakunta-vareissa/188754

  Hakusanat: natsit, natsi, suur, saksa, nsdap, adolf, hitler, ss, berliini, historia, kolmas, valtakunta, maailman, sota, Kansallissosialismi, sotilas, hakaristi, armeija, , Lisää suosikkeihin 4.3 / 5 (146 ääntä)

 8. Natsien okkultistinen kolmas valtakunta esoteerinen mystiikka

  www.kotipetripaavola.com/kolmasvaltakuntaokkultismi.html

  Natsien okkultistinen kolmas valtakunta esoteerinen mystiikka. Kolmas valtakunta ja natsien okkultismi. Teosofia, "profeetallinen" ennustaminen ja astrologia saivat uuden nosteen ja kiinnostuksen ensimmäisen maailmansodan aikaisessa maailmassa. Teosofia on kuin muinaisen gnostilaisuuden jatke.

 9. Mitkä olivat Saksan kolme valtakuntaa? | historianet.fi

  historianet.fi/yhteiskunta/mitka-olivat-saksan-kolme...

  Ensimmäinen valtakunta alkoi Pyhän saksalais-roomalaisen keisarikunnan perus­tamises­ta vuonna 962 ja päättyi sen hajoamiseen vuonna 1806. Ensimmäinen valtakunta syntyi vuonna 962, kun Otto I:stä tuli Pyhän saksalais-roo­ma­laisen ­keisarikunnan keisari. Toinen valtakunta syntyi vuonna 1871, kun Saksan pikkuvaltiot yhdistyivät Preussin vallan alle.

 10. Keskustelu:Natsi-Saksa – Wikipedia

  fi.wikipedia.org/wiki/Keskustelu:Natsi-Saksa

  Lisäys edelliseen: sen tietosanakirjan mukaan termiä kolmas valtakunta olivat muun muassa käyttäneet Henrik Ibsen näytelmässään Keisari ja galilealainen, jossa sillä tarkoitettiin antiikin ja kristinuskon yhtymistä, sekä filosofi Edmund Husserl, joka tarkoitti sillä sitä ideaalisten kohteiden (Die Ideelle Gegenstätte) maailmaa, joka hänen mielestään oli myös tunnustettava olemassaolevaksi fyysisten ja psyykkisten ilmiöiden rinnalla.

  •  Tasavalta
  •  Berliini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Säännöt pääpiirtein: Kommenteissa ei tule käyttää Suomenkansaan = yksityishenkilöihin, eikä yhteisöihin virka-, työ- eikä vapaa-ajalla kohdistuvia uhkailuja, kiristystä, tappouhkauksia, eikä perätöntä paskan puhumista mustamaalaamisineen ( joka on suomen rikoslaissa rikos ) ketään ei tule väittää perättömästi seksuaalirikollisiksi, koska sellaiset valheet täyttävät mustamaalaamis rikoslainsäädännön rikoslaissa, sekä aiheuttavat mustamaalaamisen uhreiksi joutuneita kohtaan kuolemantuottamuksia, palkkamurhien tilauksia mustamaalauksien uhreiksi joutuneita kohtaan. Joista joutuvat edesvastuuseen oikeusjärjestelmän edessä mustamaalaajat. Vastuu vapautuslauseke: täällä mikään ei ole tarkoitettu provosointiin, maailma(ojen)nsotaa tässä vähiten kukaan meistä koko maailman ihmisistä odotti. Me Olemme Suomen suomalainen kansa!

Sisällys luettelo, lisää löytyy lisää kohdasta sekä muita otsikoita:

Mielenterveys - 9wzu5xmf9kj51 png C I A MK ULTRA ihmiskokeet mp4 PAKKO SUVAKOITTAMINEN ...

Mielenterveys C I A MK ULTRA ihmiskokeet mp4 PAKKO SUVAKOITTAMINEN JOHTAA MIELENKIN MENETYKSEEN