Kuntavaalit 2021 / Tampere - Sanna Piipponen Yhteislista Valkoinen Tampere Vapaussota 1918 - Onnea vaaleihin!

Tervetuloa KSML vaalikoneeseen, ehdokas Sanna Piipponen. Puolue Yhteislista Valkoinen Tampere Vapaussota 1918
Vaalipiiri Tampere 

 - KYSYMYS TALOUS - 

 1. Veronkorotus on parempi vaihtoehto kuin palvelujen karsiminen. V. Ongelman ydin on: mistä köyhä lisää velkaantunut uusio laman kourissa taisteleva suomen kansa rahaa saa, lisä verojen maksamiseen. 

 2. Vuoden 2026 kulttuuripääkaupunkiuden saaminen on tärkeää Tampereelle sen tuomista kuluista huolimatta. V. Olisi syytä saada muu liiketalous toimimaan ensin. Kulttuurirahastot ovat erikseen ja käsittääkseni niiden pitäisi tulla säätiöiltä sekä osittain valtion tukina. 

 3. Kuntani palveluja pitää siirtää entistä enemmän yksityisten yritysten tuotettaviksi. V. Julkisen sektorin asiakaspalveluja tulisi ennemminkin palauttaa takaisin kaupungin osittaisesti määräytyviin lähipalveluihin. Se lisäisi myös työpaikkoja kun kouluja, terveyskeskuksia sekä muita vastaavia olisi vanhaan malliin jokaisen asutusalueen lähietäisyydellä. Ja näin paranisi myös henkilökohtainen palvelu ihmis yksilökohtaisiksi, pelkkien viivakoodi numeroiden tulevaisuuden pahenemisen sijaan. Ihmiset eivät jäisi niin helposti syrjäytyneiksi huolineen, ongelmineen, eikä myöskään näin ollen laiminlyödyiksi hyvinvointivaltiossa, joka ei tällä hetkellä enään vaikuta olevankaan enään hyvinvointivaltiomme itsenäinen Suomi Isänmaamme. 

 4. Tampereen kaupungin pitäisi ottaa paremmin huomioon yrittäjien ja elinkeinoelämän edut päätöksenteossa. V. Kotimaisuuden ja tampereen perustamiskirja vapaakaupunkioikeuksineen 1700-luvulla on kirjoitettu juurikin tamperelaiselle yrittäjyydelle sekä tampereen elinkeinoelämä tampereen sisäiseksi. 

 5. Olisi hyvä, että kuntaani tulisi lisää ulkomaalaista työvoimaa. V. Tampereen työttömyystilanne suomalaisien kohdalla on ensisijaisesti korjattava, työvoiman tulisi koostua suomalaisista joita valmistuu koko ajan lisää oppilaitoksista ja löytyy läjäpäin työttömyyskortistosta. 

 - KYSYMYS ARKI - 

 6. Terveyskeskusmaksut pitää poistaa, jotta kaikilla olisi mahdollisuus kunnolliseen hoitoon. V. Kunnallisten terveyskeskuksien maksut ovat erittäin edullisia. Toisin kuin valtiollisten sairaaloiden sekä valtiollisten laitosten. 

 7. Tampereella pitää ottaa käyttöön ruuhkamaksu. V. Ei voi rangaistuksia jakaa jos väestön liikehdintä on suurta. Jos ruuhkasumat johtuvat asiakaspalvelijoiden toimettomuudesta silloin tulisi tarkastaa mikä on vialla, mikä on syy. 

 8. Kuntani pitää maksaa syntyvien lasten perheille vauvarahaa. V. On äitiyspakkaukset, on perheen perustamistuet, on äitiys-ja isyyspäivärahat sekä vanhempain vapaa korvaukset. Mistä maksaisimme normaalia ihmisen arkea lisääntymisineen vielä enemmän. Kassat ovat vajavaiset sekä pohjaton ei kaivo ole, pohja häämöttää jo. 

 9. Tampereen nykyinen kouluverkko tulee säilyttää sellaisenaan, vaikka se aiheuttaisi kustannuksia kaupunkilaisille. V. Tampereen koululaitokset tulee taasen palauttaa entiseen kaavaan, elikkä pienemmiksi opinahjoiksi suurteollismaisten koululaitoksien sijasta. Lapset takaisin yksilöiksi, eroon massautumisesta pelkiksi numeroiksi. 

 10. Kotona hoidettavien vanhusten osuutta tulee nostaa selvästi nykyisestä kehittämällä kotihoidon palveluja ja vähentämällä laitospaikkoja. V. Vanhukset eivät ole eläimiä joita voi noin vain säälittä lukita laitoksiin pois jaloista, kuin mielisairaat ennen vanhaan kuolemaan lukkojen taa konsanaan.

 - KYSYMYS ARVOT - 

 11. Kotikuntani pitää tarjota kuntapaikkoja kiintiöpakolaisille tai oleskeluluvan saaneille turvapaikanhakijoille. V. Tässä asiassa pääsemme tiettyyn suureen ongelmioon. Mikä on heidän taustansa, mikä on heidän vaarallisuus riskiarvionsa, keiltä sotapäälliköiltä heidät on piilotettu sekä jokainen heistä on riski maamme turvallisuudelle, koska heidän tiedostonsa ovat hämärän peitossa. Tampereen lähi kaupungeissakin on päässyt tapahtumaan hirveyksiä elikkä suomalaisten lasten päiväkoteihin onkin viety tutustumiskäynneille maailman laajuisesti etsintäkuulutettuja Islamin uskoisia terroristeja. Sama on saattanut tapahtua Autistisien / Down-ihmisten työtoimintakeskuksissa sekä vanhustenpalvelutaloissa ymv... 

 12. Peruskoulussa liikuntatuntien pitäisi olla tytöille ja pojille yhteiset. V. Niin oli muistaakseni 80-luvulla meillä ala-asteella, nyttemmin puretussa Tesomajärven koulussakin. Armeijassakin nuoret miehet ja nuoret naiset suorittavat isänmaan puolustus asevelvollisuutta rinta rinnan yhteistyössä. Saman arvoisina. 

 13. Päätöksenteossa ympäristö pitäisi asettaa talouskasvun ja työpaikkojen luomisen edelle silloin kun nämä ovat keskenään ristiriidassa. V. Luonnon monimuotoisuuden tulee säilyä suomessa, joka elää luonnosta. Tämä on luonnonsuojelun maa. Luonto on maamme rikkaus ja luonnossa liikkumunen joka miehen oikeus. Maaperä ei hengitä maan keskipistettä myöten jos asfaltoimme ja sementillä sekä betonilla tukimme kaiken. Maan keskusta on sulaa magmaa joka hengittää ylipaine höyryjä ulos tulivuorenpurkauksina. Viheriöt puhdistavat ilmastoa käyttäen hiilidioksin jota syntyy jokaisen elollisen hengittäessä, muuttaen hiilidioksin taasen henkitettäväksi puhtaaksi hapeksi jota tarvitsemme elääksemme, kasvit taasen tarvitsevat hiilidioksia kukoistaakseen ja kasvaakseen. Puut sekä muu kasvillisuus suodattaa myös saasteet elinolosuhteistamme. Luonnollinen symbioosi. 

 14. Yksityisautottomien katujen määrää voidaan lisätä Tampereen keskustassa. V. Mihinkäs rakennetaan tullimaksujen verrannnolliset parkkihallit sekä kaikki muu vastaava ydinkeskustan läheisyyteen (poliisi)valtiolle ihmisiltä sen verukkeella rahaa"ryöstäen"? 

 15. Kuntani tulee tarjota ilmainen ehkäisy alle 25-vuotiaille. V. Nuo ovat taasen nuorisoneuvoloiden asioita. On ehkäisykapseleiden laitto mahdollisuuksia esimerkiksi kandityönä, lisätietoja saa perhesuunnitteluneuvolasta. 

 - KYSYMYS KUNTA -

 16. Kunnan työntekijöitä ei saa irtisanoa eikä lomauttaa edes kovissa säästöpaineissa. V. Ikävä kyllä niin on tehty jo 1990-luvulta alkaen ja se kierre on saatava viime laman jälkipyykkinä jo pysäytettyä. 

 17. Hallituksen ajama sote-uudistus ja hyvinvointialuemalli on hyvä asia Tampereen kaupungille. V. Käsittääkseni sote-uudistus tuhoaa kunnalliset palvelut täysin jolloin kaikki siirtyy valtion hallintaan. Eli kansalaiset päätyvät pakkokeinolakien piiriin. 

 18. Kunnallisissa ruokapalveluissa (esim. kouluissa) tulee painottaa lähituotteita, vaikka muualta ostaminen olisi halvempaa. V. Lähituotteita suosimalla saamme talouttamme taasen nostettua. Sekä tuotteiden puhtaus on taatumpaa. 

 19. Tulevien ratikkalinjojen rakentamista pitää edistää päättäväisesti tulevalla valtuustokaudella. V. Ratikat aiheuttavat vielä enemmän lisää työttömyyttä linja-auto kuljettajille joita joutui työttömiksi jo kun pitkänmatkan linja-autot yhdistettiin paikallislinjoihin sekä taksiyrityksille. 

 20. Pormestari Lauri Lylyn (sd.) vetämä koalitio on onnistunut hyvin kuluneen neljän vuoden aikana. V. KEIDENKÄS RAHOISTA TAMPEREEN SUUR-KAUPUNGISTAMISEN VIULUT MAKSETAAN?! TÄTÄ OLEN YRITTÄNYT KYSYÄ MONEEN KERTAAN.TAMPEREESTA EI OLISI IKI`PÄIVÄNÄ PITÄNYT EDES ALOITTAA RAKENTAMAAN "BAABELIN"PAHUUDEN TORNIN / MUSTANTORNIN ENTEILEMÄÄ MANHATTANILAISTAMISTA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Säännöt pääpiirtein: Kommenteissa ei tule käyttää Suomenkansaan = yksityishenkilöihin, eikä yhteisöihin virka-, työ- eikä vapaa-ajalla kohdistuvia uhkailuja, kiristystä, tappouhkauksia, eikä perätöntä paskan puhumista mustamaalaamisineen ( joka on suomen rikoslaissa rikos ) ketään ei tule väittää perättömästi seksuaalirikollisiksi, koska sellaiset valheet täyttävät mustamaalaamis rikoslainsäädännön rikoslaissa, sekä aiheuttavat mustamaalaamisen uhreiksi joutuneita kohtaan kuolemantuottamuksia, palkkamurhien tilauksia mustamaalauksien uhreiksi joutuneita kohtaan. Joista joutuvat edesvastuuseen oikeusjärjestelmän edessä mustamaalaajat. Vastuu vapautuslauseke: täällä mikään ei ole tarkoitettu provosointiin, maailma(ojen)nsotaa tässä vähiten kukaan meistä koko maailman ihmisistä odotti. Me Olemme Suomen suomalainen kansa!

Sisällys luettelo, lisää löytyy lisää kohdasta sekä muita otsikoita:

Mielenterveys - 9wzu5xmf9kj51 png C I A MK ULTRA ihmiskokeet mp4 PAKKO SUVAKOITTAMINEN ...

Mielenterveys C I A MK ULTRA ihmiskokeet mp4 PAKKO SUVAKOITTAMINEN JOHTAA MIELENKIN MENETYKSEEN