perjantai 26. maaliskuuta 2021

#ItsenäinenSuomiSuomalaisilleTakaisin #OmaisHenkilökohtaisuudet , suomalaisten identiteetit ja hekilökohtaisuudet ovat oltava suomalaisten sisäpiirien asioita taasen jälleen.

 

#ItsenäinenSuomiSuomalaisilleTakaisin #OmaisHenkilökohtaisuudet , suomalaisten identiteetit ja hekilökohtaisuudet ovat oltava suomalaisten sisäpiirien asioita taasen jälleen. Eksoteria ulostukoon Isänmaastamme Suomesta!

 #ItsenäinenSuomiSuomalaisilleTakaisin  #OmaisHenkilökohtaisuudet , suomalaisten identiteetit ja hekilökohtaisuudet ovat oltava suomalaisten sisäpiirien asioita taasen jälleen. Eksoteria

  poistukoon ilman meidän tieto, taito, osaamistamme Isänmaastamme Suomesta!


    taito, osaamistamme Isänmaastamme Suomesta!
     
   • poistukoon ilman meidän tieto, 

   Ei kommentteja:

   Lähetä kommentti

   Säännöt pääpiirtein: Kommenteissa ei tule käyttää Suomenkansaan = yksityishenkilöihin, eikä yhteisöihin virka-, työ- eikä vapaa-ajalla kohdistuvia uhkailuja, kiristystä, tappouhkauksia, eikä perätöntä paskan puhumista mustamaalaamisineen ( joka on suomen rikoslaissa rikos ) ketään ei tule väittää perättömästi seksuaalirikollisiksi, koska sellaiset valheet täyttävät mustamaalaamis rikoslainsäädännön rikoslaissa, sekä aiheuttavat mustamaalaamisen uhreiksi joutuneita kohtaan kuolemantuottamuksia, palkkamurhien tilauksia mustamaalauksien uhreiksi joutuneita kohtaan. Joista joutuvat edesvastuuseen oikeusjärjestelmän edessä mustamaalaajat. Vastuu vapautuslauseke: täällä mikään ei ole tarkoitettu provosointiin, maailma(ojen)nsotaa tässä vähiten kukaan meistä koko maailman ihmisistä odotti. Me Olemme Suomen suomalainen kansa!

   Sisällys luettelo, lisää löytyy lisää kohdasta sekä muita otsikoita:

   Mielenterveys - 9wzu5xmf9kj51 png C I A MK ULTRA ihmiskokeet mp4 PAKKO SUVAKOITTAMINEN ...

   Mielenterveys C I A MK ULTRA ihmiskokeet mp4 PAKKO SUVAKOITTAMINEN JOHTAA MIELENKIN MENETYKSEEN